OM Elmodul.dk

Elmodul.dk er grundlagt af Nicklas ud fra den tanke, at alle elforbrugere skal kunne følge deres forbrug nemt på deres mobiltelefon. 

I slutningen af 2020 skal alle elmålere i Danmark være fjernaflæste. Loven er vedtaget i Folketinget som led i den grønne omstilling. Danmark har et mål om at være CO2-neutrale i 2050.

 

Hvornår får jeg en fjernaflæst måler?

Du får en fjernaflæst måler inden udgangen af 2020.
I Storkøbenhavn vil der være opsat 1 million Kamstrup Omnipower elmålere og 400.000 i Midt-og Nordjylland. Det er i henholdvis Radius´ og N1´s netområde.

 

Hvad betyder det for mig?

Det betyder, at efter 2020 bliver alle danske forbrugere timeafregnet, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvornår på døgnet vi oplader elbilen eller sætter en tøjvask igang. Nogle netselskaber har allerede gjort det dyrere, at belaste elnettet i tidsrummet 17-20 i vinterhalvåret. 

 

Hvor kommer Elmodul.dk ind i billedet?

Hos Elmodul.dk byder vi den grønne omstilling velkommen, og mener, at det skal være nemt at følge sit forbrug live. Hvad enten det er sommerhusejeren der vil se, om der er strøm i sommerhuset når der er uvejr, udlejeren der skal afregne strøm med lejeren, eller den almindelige forbruger, der vil have et større indblik i hans/hendes elforbrug.

Mange elkunder ved, at de bruger meget strøm – men ikke hvad de bruger det på. Det er nemmere at finde “strømslugerne” når vi i realtid kan se, hvor meget der forbruges.

 

Solceller: Modulet du finder her på siden kan også måle solcelleproduktion og Smart-me app´en viser dig realtid produktion, samt hvor stor en andel af din egenproduktion du forbruger.  

 

KØB HER